Add your promotional text...

3 mites sobre la malaltia del cuc del cor

Igualvet

2 min read

un gos mirant cap a l'esquerra
un gos mirant cap a l'esquerra


Malgrat que la malaltia del cuc del cor ha estat diagnosticada en gossos, encara existeixen alguns malentesos sobre aquesta condició parasitària. Estem aquí per dissipar aquests mites comuns sobre la malaltia del cuc del cor en mascotes.

Mite: Saber si la meva mascota té la malaltia del cuc del cor.

A diferència d'alguns cucs intestinals, no podeu veure evidència del cuc del cor en les femtes de la vostra mascota. En molts casos, no us adonareu que la vostra mascota té la malaltia del cuc del cor fins que la condició ha avançat. Els tests no detectaran la presència del cuc del cor fins a sis mesos després que la vostra mascota hagi estat picada per un mosquit infectat, ja que els cucs immadurs triguen molt de temps a arribar a l'edat adulta on poden ser detectats en un test de cuc del cor. Durant aquest temps, els cucs immadurs estan cicatritzant el sistema vascular de la vostra mascota al voltant del seu cor i pulmons. Sense prevenció durant tot l'any, i tests anuals del cuc del cor, pot ser que no us adoneu que la vostra mascota ha estat afectada pels cucs del cor fins que és massa tard, i apareguin una tos, intolerància a l'exercici, insuficiència cardíaca i acumulació de líquid abdominal.

Mite: No cal fer prevenció del cuc del cor a l'hivern.

Més probablement, heu trobat un insecte dins de la vostra casa durant els mesos d'hivern fred, el que significa que cap lloc està fora de perill de paràsits xucladors de sang. A mesura que les temperatures baixen, alguns insectes hivernen, alguns moren, i alguns busquen refugi dins de la vostra casa . A més, els mosquits són plagues oportunistes i aprofitaran un lleuger escalfament, emergint per infectar la vostra mascota amb cucs del cor tan aviat com les temperatures s'elevin per sobre de la congelació. Donat que els patrons meteorològics d'hivern poden ser imprevisibles, sense garantia d'estar per sota de la congelació, la millor manera de mantenir segura la vostra mascota és amb una prevenció del cuc del cor durant tot l'any.

Mite: Els gats no poden contraure la malaltia del cuc del cor.

Moltes persones associen la malaltia del cuc del cor amb els gossos, però tots els mamífers poden ser infectats, inclosos els gats. Encara que els cucs del cor prefereixen els hostes canins, encara poden crear una resposta inflamatòria massiva en els gats, causant malaltia respiratòria, i de vegades mort sobtada. No hi ha cap tractament aprovat per a gats per la malaltia del cuc del cor, i només es pot proporcionar cura de suport infermer, així que tots els gats, inclosos els que només viuen a dins, haurien d'estar protegits amb prevenció del cuc del cor durant tot l'any, per evitar aquesta tragèdia.

Mantingueu la vostra mascota segura del cuc del cor tot l'any. Contacteu-nos sobre opcions preventives.