Add your promotional text...

La importància de la desparasitació

4/28/20242 min read

Salutacions des d’Igualvet , el teu centre veterinari.

Reserva cita per desparasitar la teva mascota , recorda la importància de la desparasitació.

Les mascotes, ja siguin gossos o gats, poden ser víctimes de paràsits interns i externs que poden causar una varietat de problemes de salut.

Tots els gossos i gats s’han de desparasitar.

El meu gos no està en contacte amb altres gossos, cal desparasitar-lo?

Sí. És necessari sempre desparasitar-lo , perquè els gossos poden infectar-se amb paràsits interns com àscaris, cucs del cor, tènies i altres, que poden ser transmesos a través de l'aigua contaminada, els insectes portadors de paràsits i altres animals i a més , pot estar exposat a paràsits externs com ara puces i paparres que puguin estar als llocs per on passegeu.

El meu gat no surt de casa i mai el desparasitem, per què l’hem de desparasitar?

L’heu de desparasitar per prevenir sobretot malalties dels paràsits interns, com giardies, cucs del cor, coccídies o tènies entre altres,

Els paràsits interns, com els cucs intestinals, poden provocar problemes digestius, feblesa, pèrdua de pes i fins i tot complicacions greus si no es tracten adequadament.

D'altra banda, els paràsits externs, com les puces i paparres, poden transmetre malalties i causar molèsties a les nostres mascotes.

Existeixen diferents opcions per a desparasitar a la teva mascota, que inclouen comprimits, pipetes, collarets i xampús. Des de Igualvet determinarem quin és el millor mètode, tenint en compte la seva edat, pes i estat de salut.

Vine a Igualvet i t’assessorarem.

Les nostres recomanacions serien:

Si tens un gos:

  1. Les pipetes Frontline Tri-Act, que tenen la seva acció contra puces, paparres, mosques, flebotomos (Leishmània) i mosquits en general.

  2. Els desparasitadors orals NexGard Spectra i Credelio Plus estan indicats per a puces , paparres, dilofiralosis, sarna sarcòptica, cucs de l’ull i cucs gastrointestinals, entre altres

Si tens un gat:

  1. Les pipetes NexGard Combo tenen una gran eficàcia per a tota mena de paràsits gastrointestinals, puces, paparres, vermes,etc i també prevé la dirofilariasis felina.

  2. Els desparasitadors en comprimits Credelio actuen contra puces i paparres.

Cuidem junts la salut i el benestar dels vostres companys!